Dżem ananasowy - Wędrówki po kuchni
Domowy dżem to idealny sposób, aby zachować smak soczystych owoców na dłużej. Zimową porą nie ma nic przyjemniejszego niż chrupiąca, jeszcze ciepła grzanka, z odrobiną masła i porcją słodkiego, cudownie owocowego dżemu. A gdyby tak dorzucić do tego ciut egzotycznego smaku? Ten tropikalny, ananasowy smak […]Kawior z bakłażana - Wędrówki po kuchni
Zabieram Was do Gruzji, kraju przepięknych krajobrazów, cudownych niezwykle starych …
Podcos lubelski z czosnkiem i ziołami. - EasyVege
Co to jest podcos lubelski?-to jakby zielone kaszotto z ziołami …
Wegańska pasta o smaku jajek i wędzonej makreli. - EasyVege
Nadchodzi wiosna, a wraz z wiosną Wielkanoc. To idealne okoliczności, …
Wegańska pasta o smaku jajek i wędzonej makreli. - EasyVege
Nadchodzi wiosna, a wraz z wiosną Wielkanoc. To idealne okoliczności, …
Rogale śniadaniowe - Wędrówki po kuchni
Czy może być coś lepszego niż chrupiące, domowe pieczywo? Choć …