Krem z zielonego groszku - Wędrówki po kuchni
Wiosna, wiosna wiosna ach to Ty! Uwielbiam wiosnę, za poranny zapach ziemi, subtelne promienie słońca, ciepłe podmuchy wiatru, za bociany, poranną rosę, romantycznie kwitnące jabłonie i pachnące kwiaty. Wszystko przybiera wspaniałe, kolorowe barwy. Zielony, delikatny i aksamitny krem z zielonego groszku, zapewni nam mnóstwo energii na pierwsze, wiosenne spacery i co raz dłuższe wieczory.Zupa koperkowa - Wędrówki po kuchni
Są takie miejsca, które przywołują moje najcieplejsze wspomnienia. Są takie …
Wiosenna zupa z czosnku niedźwiedziego i szpinaku - Wędrówki po kuchni
Niezwykle lekka i smaczna zupa w iście wiosennym kolorze. Szpinak …
Krem z ziemniaków - Wędrówki po kuchni
Jeszcze nie tak dawno ziemniaki w Polsce były jedynie nieciekawym, …
Libijska zupa Szorba Adas - Wędrówki po kuchni
Lubicie zupy? Jeśli tak, to z pewnością posmakuje Wam ta …
Krem z kalafiora - Wędrówki po kuchni
Kremy warzywne poza tym, że są zdrowe i pełne witamin, …
Krem z dyni i batatów - Wędrówki po kuchni
Wspaniała i jakże sycąca zupa z dyni i batatów, która …