Naleśniki z serem i sosem jeżynowym - Wędrówki po kuchni
Smak dziko rosnących owoców jest nie do porównania z ich wersjami hodowlanymi czy nawet ogrodowymi. Są o wiele smaczniejsze i bogatsze w składniki odżywcze. W dodatku ich niezaprzeczalną zaletą jest to, że są zupełnie za darmo! Co roku zbieram ich naprawdę dużo. Wykorzystuję do ciast, deserów i tortów. Część zamrażam, aby zimą cieszyć się ich smakiem. Zanim jednak zamrożę te wspaniałe owoce, zaproszę Was na pyszne naleśniki z serem, pachnącym wanilią i cudownym sosem jeżynowym.Kruche babeczki - Wędrówki po kuchni
Małe, delikatne i kruche babeczki są wyjątkowe na każdą okazję. …
Chrupiące gofry - Wędrówki po kuchni
Gofry idealne! Chrupiące z zewnątrz, puszyste w środku. Gofry, które …
Scones z truskawkami - Wędrówki po kuchni
Wspaniałe, brytyjskie, maślane bułeczki, serwowane na śniadanie lub podczas tea …
Ryż jaśminowy na mleku z truskawkami - Wędrówki po kuchni
Idealny, letni podwieczorek! Świetnie się także sprawdzi jako śniadanie, gdyż …
Naleśniki kokosowe z frużeliną truskawkową - Wędrówki po kuchni
Naleśniki z kokosowym serem, gęstą frużeliną truskawkową i chrupiącymi chipsami …
Sklep Wegemoc
Szukasz składników do przygotowania swojej potrawy? Zapraszamy do naszego sklepu, gdzie czeka na Ciebie bogaty wybór produktów takich jak mąki, przyprawy, bakalie i wiele więcej, a to wszystko w korzystnych cenach. Ponadto oferujemy wegańskie suplementy od sprawdzonych marek. Koszt wysyłki jedynie od 8,99 zł.